SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

 

 

Nieuw Balinge pas in slotfase langs Wildervank

Nieuw Balinge Pas in de slotfase van de uitwedstrijd tegen Wildervank wist Nieuw Balinge de drie punten veilig te stellen. Het was invaller Roy ten Cate die de matchwinner werd in Groningerland. De nummer twee van de ranglijst maakte het zichzelf erg lastig, want het kreeg volop kansen om de zege voor rust veilig te stellen, maar mede door een eigen doelpunt duurde het tot de 89ste minuut voor de 2-3 op het scorebord kwam.

 

De eerste mogelijkheid was voor de thuisploeg toen na een corner doelman Rick Kalsbeek met twee vuisten de bal wegwerkte. Maar bij de eerste de beste kans voor Nieuw Balinge was het meteen raak. Dennis Tump ging er alleen vandoor en slaagde erin de 0-1 binnen te schieten. Hierna kregen de gasten meerdere kansen, maar paal en lat stonden succes van onder anderen Erwin Smale en Richard Kats in de weg. Nadat Nieuw Balinge ‘weigerde’ om te scoren was het voor de gastheren het sein om de schroom van zich af te werpen. Het was Cevin Folkerts die dit in de gelijkmaker tot uitdrukking bracht. Met Roy ten Cate voor Rick Wielink probeerde Nieuw Balinge het duel in de tweede helft naar zich toe te trekken, maar het kwam juist op achterstand door een eigen doelpunt van Gerjan Koekoek Nieuw Balinge gaf hierna volop gas en in de 65ste minuut was de stand weer gelijk toen Dennis Tump zijn zestiende doelpunt van het seizoen aan liet tekenen. Na mogelijkheden voor onder meer dezelfde Tump en Damian Kroezen was het uiteindelijk Roy ten Cate die de beslissende treffer op zijn naam schreef. In het laatste paar minuten kreeg Wildervank nog twee corners, maar gescoord werd en niet meer. Daarmee behaalde Nieuw Balinge, gezien de kansenverhouding, een terechte overwinning. Komende zaterdag ontvangt Nieuw Balinge koploper SC Angelslo. Beide ploegen zijn nog ongeslagen.

 

Man van de wedstrijd: Michel Kroezen.

 

Opstelling Nieuw Balinge: Rick Kalsbeek, Damian Kroezen, Dennis Tump, Rick Wielink (Roy ten Cate), Gerjan Koekoek, Michel Kroezen, Richard Kats, Richard v.d. Bosse, Jarie Jager, Chris Schutte en Erwin Smale


Geplaatst op 25 november 2017
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign