SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

Erik Eefting tekent bij

bij voetbalvereniging 

Nieuw-Balinge

Nieuw-Balinge - Trainer van s.v. Nieuw-Balinge, Erik Eefting, tekent bij voor een derde seizoen. Dit is de uitkomst van een gesprek tussen Eefting uit Westerbork en het bestuur van de club.


De ambitieuze trainer, die volgend seizoen ook nog een vervolg trainerscursus gaat doen, is inmiddels bezig aan zijn tweede seizoen bij de club. Het huidige seizoen bij deze 5e klasser zaterdag loopt niet echt lekker. Dat komt overigens niet door het gebrek aan voetballend vermogen, maar door een groot aantal blessures.
Eefting: 'Ik ben iemand die het sociale aspect misschien nog wel boven het resultaat zet. Omdat ik een club- en gevoelsmens ben, heb ik het gevoel dat ik hier goed op mijn plek zit. De club staat achter mijn visie waarin ik voor mijn gevoel mijn ei kwijt kan, daardoor klikt het ook zo goed tussen beide partijen. Dit is dan ook één van de redenen waardoor ik niet lang hoefde te twijfelen om voor nog een seizoen bij te tekenen.'
Gelukkig ziet Eefting dat vanaf de winterstop een aantal geblesseerde spelers mee kan trainen. Ondanks deze blessures is de sfeer in de groep goed en worden de trainingen druk bezocht, de basisingrediënten voor een team om op door te kunnen bouwen.
Eefting denkt daarom dat er nog een goede tweede seizoenshelft aan zit te komen. De groep wordt namelijk weer wat breder en daardoor de concurrentie ook weer wat groter. Door het enthousiasme op de trainingen zijn er vorig seizoen, en ook dit huidige seizoen, zelfs weer spelers van buitenaf bij gekomen. (Tekst Richard van de Bosse)


Geplaatst op 26 januari 2014
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign