SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

Spelers FC Emmen geven voetbalclinic

 

Het bestuur is erin geslaagd om de voetbalclinic van de jeugd dit jaar ‘op te sieren’ met de komst van drie selectiespelers van FC Emmen uit de Jupiler League. Reserve aanvoerder Frank Olijve, Eser Elmali (reservedoelman) en Karel IJzerman komen namelijk naar Nieuw Balinge om deze clinic te verzorgen. Deze begint al om 13.00 uur. Dat is in verband met het feit dat FC Emmen ’s avonds nog een oefenwedstrijd op het programma heeft staan. De drie betaald voetballers krijgen assistentie van een stuk of 5 á 6 mensen van Nieuw Balinge. Voetballers of andere leden die hiervoor belangstelling hebben kunnen zich hiervoor opgeven bij het bestuur. De deelnemende jonge voetballers en voetbalsters in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar worden in drie groepen opgesplitst en maken dan een rondje langs de drie ‘stations’.

 

De FC Emmen spelers nemen ook nog het één en ander mee naar Nieuw Balinge. Er zijn onder meer handtekeningenkaarten, posters van FC Emmen, je kunt entreekaartjes kopen voor de helft van de prijs en natuurlijk is er gelegenheid om met de spelers op de foto te gaan.

 

LET OP: als je aan deze clinic mee wilt doen, moet je je hiervoor opgeven. Dat kan bij de bestuursleden (bestuurskamer) en bij de leiders van de jeugdelftallen.


Geplaatst op 28 april 2016
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign