SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

Nieuw Balinge morst punten bij WVV

Na 1-3 voorsprong toch nog gelijkspel

Nieuw Balinge In de uitwedstrijd tegen WVV morste Nieuw Balinge de eerste punten in deze competitie. Na drie forse overwinningen eindigde de wedstrijd in 3-3. Gezien de kansenverhoudingen deden de gasten zichzelf daarmee te kort.

In een hoog tempo probeerde de thuisclub Nieuw Balinge onder druk te zetten. Dat lukte vrij aardig, maar de ploeg uit Winschoten schiep zich daarmee geen kansen. Nieuw Balinge deed dat even later een stuk beter. Tot twee maal toe mocht Erwin Smale een vrije trap nemen en even zovele keren wist hij ermee doel te treffen. Nieuw Balinge leek de wedstrijd onder controle te hebben, maar WVV dacht daar anders over. De ploeg zocht nadrukkelijker de aanval en dat resulteerde in een valpartij van Fati Salih binnen de beruchte lijnen. De wat makkelijk toegekende strafschop werd door Thomas Molema verzilverd. Damian Kroezen en Dennis Tump kregen voor rust nog twee geweldige mogelijkheden om het verschil weer op twee doelpunten te brengen, maar hun pogingen hadden niet het gewenste resultaat.

In de tweede helft gebeurde er lange tijd niet zoveel. Het spel ging heen en weer, zonder dat dit spectaculair werd. Een kwartier voor tijd schoof de ingevallen Roy ten Cate de bal op Dennis Tump en die wist hier wel raad mee. Het verschil was hiermee weer twee doelpunten.

Toch betekende dit niet de vierde winst voor Nieuw Balinge. Eerst scoorde de gevaarlijke Fati Salih de 2-3 en in de zesde! Minuut van de extra tijd zorgde Frans Veldkamp nog voor de onverdiende gelijkmaker, 3-3.

 

Man van de wedstrijd: Erwin Smale.

 

Opstelling: Rick kalfsbeek, Gerjan koekoek, Jarie Jager, Damian Kroezen, Richard v.d. Bosse, Tom Wielink, Richard Kats (Roy ten Cate), Chris Schutte, Dennis Tump, Erwin Smale en Michel Kroezen.

 


Geplaatst op 21 oktober 2017
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign