SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

De oplettende bezoeker van ons ‘sportpark’ heeft al lang kunnen zien dat er bij het tweede veld het één en ander veranderd is. Wat u misschien niet weet is wat daar precies gaat gebeuren. Hierbij wat meer informatie over deze ‘metamorfose’. Dat is een groot woord, maar het meest in het oog springend is het kappen van de bomen- en struikensingel achter de doel en dat is toch eigenlijk wel een metamorfose. Hiervoor waren verschillende redenen. Volgens Jan Pol, die met het idee op de proppen kwam, is het verdwijnen van de singel een redding van een deel van het veld.

 

De zon heeft nu veel meer positieve invloed op het gras. Bovendien kan er straks, na het rooien van de stobben en dergelijke, meer ruimte achter het doel gecreëerd worden. Zoveel ruimte dat er achter het doel, net als bij het hoofdveld, de mogelijkheid is om een geïntegreerd hekwerk te plaatsen met een ballenvanger van 45 meter lang. Ook zijn er plannen om de fietsenstalling aan te pakken en de vrijgekomen ruimte te gaan gebruiken als parkeerplaats voor auto’s. Uiteraard houden we u op de hoogte van de plannen, de vorderingen en het uiteindelijke resultaat.

 

Overigens, op het hoofdveld wordt de ballenvanger ook verplaatst. Dat is nodig in verband met de bouw van twee nieuwe kleedkamers.

 

Heeft u de nieuwe vlaggenmasten al bewonderd met daaraan onder meer ook de nieuwe vlag van sv Nieuw Balinge?


Geplaatst op 27 febriari 2016
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign