SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

Nieuw Balinge sluit seizoen goed af

Seta met 5-2 aan de kant gezet

NIEUW BALINGE - Met een 5-2 overwinning op Seta sloot Nieuw Balinge de competitie af. Het gaf de voetbaltechnische verhoudingen in het veld goed weer. Het meest opvallend moment in de wedstrijd was dat spelers en begeleiders van de gasten uit Musselkanaal na dik twintig minuten en masse het veld verlieten. Ze weigerden verder te spelen onder leiding van scheidsrechter Loof uit Koekangerveld. Na een afkoelingsperiode van zes minuten werd de wedstrijd hervat.

De thuisclub startte sterk, maar de gecreëerde kansjes werden niet benut door de voorwaartsen. Na een kwartier was het Tom Wielink die een mooie voorzet in de benen had op spits Roy ten Cate en die wist hier koppend wel raad mee. Na de spelonderbreking kwam Seta verrassend op gelijke hoogte door een treffer van Ricardo van der Sluis. Nieuw Balinge bleef echter de bovenliggende partij en drukte dat even later uit via een doelpunt van Chris Schutte. De jeugdige sluitpost van Nieuw Balinge Bram Prins zorgde ervoor dat Seta niet opnieuw op gelijke hoogte kwam, door met een uitstekende redding Van der Sluis van een doelpunt af te houden. Nieuw Balinge kwam hierna op 3-1 na een combinatie tussen Gerjan Koekoek en Thijs Jagt en het was uiteindelijk Roy ten Cate die zijn tweede aan liet tekenen. Voor rust kwam de spanning toch wat terug. Doelman Prins werd door Maikel Stienvelder van ver onder vuur genomen en leek de bal op te kunnen rapen. De bal maakte echter een vreemd stuitertje waardoor Seta tot 3-2 terug kon komen. 

In de tweede helft was er nog maar één ploeg die aanspraak op de volle buit mocht maken en dat was Nieuw Balinge. Met goed gegroepeerd en georganiseerd voetbal werd Seta bestreden. De beloning kwam er in de vorm van een schitterend doelpunt van Jordy Kats die vanaf 16 meter de bal ongelooflijk hard in de kruising knalde. Deze 4-2 was echter niet de einduitslag. De elf van Roeland Kwint gingen voor meer. Patrick Kroezen, Richard Kats en Damian Kroezen kwamen nog in het veld. Deze laatste beloonde zichzelf direct met een mooi doelpunt, waardoor Nieuw Balinge met 5-2 de wedstrijd won. 

Man van de wedstrijd: Tom Wielink.

Opstelling: Bram Prins, Hendrik Kreeft, Thijs Jagt, Christiaan Kats (Patrick Kroezen),  

Gerjan Koekoek (Richard Kats), Chris Schutte, Tom Wielink, Jary Jager, Richard van den Bosse, Roy ten Cate en Jordy kats (Damian Kroezen).


Geplaatst op 17 mei 2016
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign