SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

Nieuw Balinge pakt opnieuw geen punten

Voor de derde opeenvolgende keer wist Nieuw Balinge geen punten te pakken. Dit keer werd uit bij Veendam 1894 met het kleinst mogelijke verschil verloren, 1-0. Gezien de kansenverhouding was een puntje wellicht verdiend geweest. Probleem van Nieuw Balinge was opnieuw het maken van doelpunten. Deze competitie wist de ploeg nog maar drie keer het net te vinden.

 

Nadat de thuisclub in de eerste minuut een prima kans kreeg, was het Richard van de Bosse en even later ook Chris Schutte die beiden ook goede mogelijkheden kregen, maar de eerste schoot naast en de tweede in de armen van doelman Rob Olijve. Veendam bleef echter ook levensgevaarlijk. Een vrije trap ging rakelings over en na een half uurtje moest doelman Gerard van Zwol met een grandioze redding zijn doel schoon houden. Voor rust viel uiteindelijk toch een treffer en deze kwam op naam van Armin Sabiec, die geklungel in de defensie van Nieuw Balinge afstrafte. Nog voor rust had Jordy Kats de kans op zijn ploeg op gelijke hoogte te brengen, maar hij kreeg de bal niet in het Veendam doel. De tweede helft gaf nauwelijks een ander beeld. Nieuw Balinge drong regelmatig aan, maar het manco aan scorend vermogen bleek eens te meer een grote sta in de weg. Positief was het inbrengen van Roy ten Cate die na drie weken afwezigheid zich menigmaal voorin manifesteerde, maar ook hij kende weinig geluk in zijn acties. Kansen waren er nog voor onder meer Rick Deuten, en Richard van de Bosse, maar Nieuw Balinge had aan de andere kant over geluk niet te klagen dat Veendam de voorsprong niet verder uitbouwde. Dat kwam mede dankzij goed keeperswerk van Gerard van Zwol. Een keer nog dacht Nieuw Balinge gelijk te kunnen maken, maar de man in het zwart weigerde voor een strafschop te fluiten nadat de thuisclub binnen de zestien meter hands maakte. Ondanks een aandringend Nieuw Balinge en enkele wissels bleef het 1-0 voor Veendam 1894. Bij Nieuw Balinge maakte Mike Doldersum voor de eerste keer zijn opwachting in de hoofdmacht en hij deed dat goed.

 

Man van de wedstrijd: Richard van de Bosse.

 

De opstelling van Nieuw Balinge: Gerard van Zwol, Harry Hurink, Michel kroezen, Gerjan Koekoek, Richard van den Bosse, Jary Jager, Chris Schutte, Mike Doldersum, Rick Deuten (Richard Mol), Patrick kroezen (Christiaan Kats) en Jordie Kats (Roy Ten Cate).


Geplaatst op 8 oktober 2016
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign