SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

Nieuw Balinge loopt tegen gevoelige nederlaag op bij Mussel 5-0

Nieuw Balinge kon de goede serie van de voorbije periode in en tegen Mussel geen goed vervolg geven. Het verloor met maar liefst 5-0. De thuisclub was in alle opzichten beter en won dan ook verdiend. 

Nadat tot twee keer toe het houtwerk werd geraakt, kreeg Mussel een uitstekende kans, maar een treffer werd door doelman Van Zwol voorkomen. Na dik twintig minuten kwam Mussel op voorsprong via een doelpunt van Lars Hemmens en amper twee minuten later werd het al 2-0 door een treffer van Dennis Huibring. Daarmee was het pleit in feite al beslecht omdat Nieuw Balinge niet bij machte bleek de bakens te verzetten. Kansen kwamen er dan ook nauwelijks. In de eerste helft was het kruid bij Mussel ook op, maar dat maakten de Groningers in de tweede helft helemaal goed. Onder aanvoering van René Brinks, een voetballer met ervaring op hoofdklasse niveau, werd er nog maar liefst drie keer gescoord, waaronder twee keer door de topscorer van de klasse, Lars Hemmen. Nieuw Balinge kreeg wel enkele kansjes, maar zowel Richard Kats als Richard van de Bosse bleken niet in staat de doelman van Mussel te verschalken. 

Man van de wedstrijd: geen.

Opstelling: Gerard van Zwol, Michel kroezen, (Gerben Hurink), Harry Hurink, Jarie Jager, Mike Doldersum, Gerjan koekoek, (Rick Deuten), Tom Wielink, Richard van den Bosse,  Chris Schutte, Roy ten Cate, (Jordie Kats) en Richard kats.


Geplaatst op 3 december 2016
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign