SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

Nieuw Balinge verliest onterecht bij koploper Sweel: 3-2

 

Nieuw Balinge speelde een prima uitwedstrijd tegen koploper Sweel. De ploeg was duidelijk de bovenliggende partij, maar na negentig minuten voetbal was het toch de thuisclub die aan het langste eind trok. 

 

Het eerste kwartier leverde wat kansen op voor de gasten, maar twee vrije trappen van Gerjan Koekoek hadden niet het gewenste resultaat. Sweel kon daar weinig tegenover stellen, maar na een missertje in de achterhoede van Nieuw Balinge kwam de ploeg toch op voorsprong. Lars Sikken, topscorer in deze klasse, tekende voor 1-0. Nieuw Balinge liet zich echter niet onbetuigd en kreeg kansen via Roy ten Cate en Richard van de Bossche. De gelijkmaker leverde dit echter niet op.

 

Het doelpunt viel aan de andere kant toen Willy Libowa de 2-0 liet aantekenen. Voor de thee werd nog twee keer gescoord. Mark Schutte produceerde voor Nieuw Balinge de aansluitingstreffer, maar Libowa zette Sweel even later fraai op 3-1. Na rust eenzelfde spelbeeld. Nieuw Balinge bleef kaarsrecht overeind en nog maar koud uit de kleedkamer was Roy ten Cate trefzeker met een rake kopbal, 2-3. In de resterende tijd kregen beide ploegen nog enkele goede kansen.

 

De beste was voor Nieuw Balinge, toen Chris Schutte vanaf de penaltystip voor de gelijkmaker mocht zorgen. Doelman Jaan Haan stopte echter zijn inzet. Ook hierna drong Nieuw Balinge sterk aan, maar de meer dan verdiende gelijkmaker leverde dit niet op.

 

Man van de wedstrijd: Gerjan Koekoek.

 

Opstelling Nieuw Balinge: G. van Zwol, H. Hurink, H. Kreeft (G. Koekoek), T. Wielink, R. ten Cate, C. Kats (Arjan van Santen), M. Schutte (D. Kroezen), C. Schutte, Gj. Koekoek, J. Jager en R.v.d. Bossche.


Geplaatst op 7 maart 2016
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign