SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

 

 

Nieuw Balinge pakt tegen NKVV de draad weer op

 

Nieuw Balinge In de uitwedstrijd tegen NKVV pakte Nieuw Balinge, na de 4-0 nederlaag tegen SC Angelslo, de draad weer op. Het trof dinsdagavond in de ploeg uit Dalerpeel een ideale tegenstander om dat te bewerkstelligen, want de thuisclub was gedurende de volle negentig minuten nauwelijks op een vlot lopende aanval of combinatie te betrappen. Nieuw Balinge kreeg dan ook volop kansen, maar van de acht mogelijkheden werd er maar drie keer gescoord. Dat leverde een terechte 3-0 overwinning op.

Het was een zeer eenzijdige wedstrijd tussen NKVV en Nieuw Balinge. Mede door het slechte veld kon er van goed voetbal ook nauwelijks sprake zijn. Nieuw Balinge drong voortdurend aan, maar zag zich geen kans de score te openen. Wel kreeg het in het eerste half uur zeven corners, maar die bleven alle zonder resultaat. De thuisclub kwam niet verder dan schot van Ramon Olde dat ver over ging. Toch kwam Nieuw Balinge op voorsprong toen een knappe steekpass van Dennis Tump door Mark Schutte heel koel afgerond werd. Daarna bleef het een eenrichtingsverkeer op het doel van keeper Mike Deuten, die echter tot de rust zijn doel verder schoon hield. De tweede helft was kwalitatief van de kant van Nieuw Balinge beter. De combinaties liepen vlotter en het schiep zich nog meer uitstekende kansen. Pas na een minuut of twintig namen de gasten definitief afstand toen Erwin Smale de bal op een presenteerblaadje bij Dennis Tump bracht. Die wist dit buitenkansje wel op waarde te schatten en tekende voor de 2-0.. Invaller Jordy Kats kreeg even later dé kans om de voorsprong verder uit te bouwen, maar hij maaide over de bal heen. Na een dik half uur was het opnieuw Tump die knap voorbereidend werk van Erwin Smale afmaakte en de 3-0 eindstand op het scorebord bracht. Met zijn beide doelpunten vijzelde Dennis Tump zijn seizoentotaal op naar 34 treffers. Door de overwinning verstevigde Nieuw Balinge haar tweede plaats op de ranglijst en kan het zich bijna opmaken voor de nacompetitie.

 

Man van de wedstrijd: Erwin Smale.

 

Opstelling: Rick Kalsbeek, Rick Wielink, Gerjan Koekoek, Richard Kroezen, Jari Jager, Mark Schutte (Jordy Kats), Tom Wielink, Chris Schutte, Erwin Smale, Dennis Tump (Danny  Salomons) en Richard Kats (Floris Seijdel).

 


Geplaatst op 24 april 2018
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign