SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

Nieuw Balinge doet zichzelf met gelijkspel tekort tegen VEV

 

De uitwedstrijd van sv Nieuw Balinge tegen VEV eindigde in een 2-2 gelijkspel. Daarmee deed de ploeg van Roeland Kwint zichzelf wat tekort, want in de slotfase van het duel ging een 1-2 voorsprong verloren.

Mede door het slecht bespeelbare veld slaagden de beide middenmoters er niet in het publiek een goede wedstrijd voor te schotelen. Het scoreverloop zorgde echter voor de nodige spanning. De eerste kans was voor Nieuw Balinge via Michel Kroezen, maar hij wist niet te scoren. Even later had hij meer succes toen Gerjan Koekoek een uitstekende voorzet gaf waarna hij de bal fraai achter doelman Henry Nijenkamp kopte. Veel gevaar was er in de eerste drie kwartier voetbal niet voor de beide doelen. In de tweede helft veranderde dit beeld. De eerste kans was opnieuw voor de gasten, maar Jordy Kats slaagde er vrij voor doel niet in de voorsprong te verdubbelen. Dat lukte Gerjan Koekoek wel. De middenvelder mocht een vrije trap nemen en op de van hem bekende wijze schoot hij de bal achter de VEV-doelman, 0-2. Nieuw Balinge bleef de betere ploeg, kreeg nog wat kansjes, maar de 0-3 bleef uit. VEV rook mogelijkheden en Leszec Grzeskowicz verkleinde de achterstand tot 1-2. Nieuw Balinge begreep dat het nu beide kanten op zou kunnen vallen en zette nog een keer aan. Er kwamen was kansen, maar het beslissende doelpunt voor de gasten bleef uit. VEV was in de eindfase was gelukkiger en via Richard de Groot kwam de eindstand van 2-2 op het scorebord.

 

Man van de wedstrijd: Richard Kats.

 

Opstelling Nieuw Balinge: Gerard van Zwol, Harry Hurink (Jordy Kats), Gerben Hurink (Chrstiaan Kats), Gerben Koekoek, Jarie Jager, Mike Doldersum, Tom Wielink, Richard Kats,

Chris Schutte, Gerjan Koekoek en Michel Kroezen (Rik Deuten).

 


Geplaatst op 11 maart 2017
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign