SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

Nieuw-Balinge – Op deze zonnige herfstdag kwam CSVC op bezoek op het sportterrein aan de Haarweg. In voorgaande drie wedstrijden was CSVC met de volle negen punten aan de haal gegaan. Deze middag zou het anders gaan, in de slot minuut van de wedstrijd kwam de thuisclub voor de tweede maal terug van een achterstand.

 

Voor de wedstrijd was er een zeer positieve sfeer onder de spelers van Nieuw-Balinge, zouden zij  vandaag voor een verrassing kunnen zorgen tegen de gasten uit Coevorden? Vol vertrouwen begonnen de mannen van trainer Erik Eefting aan de wedstrijd. De eerste doelpoging was voor CSVC, inworp op rechts, uit de voorzet kop Justin Regtop ruim over. Jurriaan Veldhuis faalde voor de uitstekend keepende Rick Kalsbeek. Het leek dat Chris Schutte het eerste doelpunt zou gaan scoren, maar er ging e.e.a. mis. Pas in de 23” kwamen er mogelijkheden voor de thuisclub. Een vrije bal van Erwin Smale leverde een scrimmage op voor het CSVC-doel. Doelman Rogier Assen kon nog net de bal uit de benedenhoek tikken. Nieuw-Balinge had op dat moment het beter spel. Na een run van Richard van der Bosse, kwam hij oog in oog met de CSVC-goalie. Het mocht niet zo zijn voor de thuisclub. Aanvoerder Erwin Smale strooide met mooie passes. Rond de 30” had Chris Schutte wederom een mogelijkheid. In de laatste 25 minuten voor rust had Nieuw-Balinge wel de nodige mogelijkheden voor een voorsprong. Na een spannend eerste bedrijf was de ruststand 0-0.

 

Na de theepauze waren binnen tien minuten over en weer een aantal goede mogelijkheden voor beide teams. De wedstrijd werd mooier, interessanter en spannender. Uit een fraaie voorzet van Michel Grootte, kopte Justin Regtop 0-1 langs Kalsbeek. Rechtsbuiten Dylan Huizing (SCVC) was een lastpak voor Rick Wielink. Na de goal controleerde CSVC de wedstrijd eventjes, maar het kon niet voorkomen, dat Nieuw-Balinge beter spel op de groene mat legde. Na balverlies bij CSVC kreeg Dennis Tump in bezit en soleerde door de CSVC-defensie en punterde de bal achter doelman Assen, 1-1. CSVC had het moeilijk, maar het was Hilko Koster, die CSVC aan de 1-2 hielp met zeer fraai schot van buiten de zestien. Nog zes minuten te gaan. De punten leken weer naar Coevorden te gaan, tot dat in de aller laatste minuut er een overtreding nabij de cornervlag plaats vond op Chris Schutte. De voorzet van Erwin Smale gaat zomaar in CSVC-doel, 2-2. Een minuut later fluit scheidsrechter Hein voor het einde der veldslag, gezien het warme weer.

 

 

Man van de wedstrijd: Gerjan Koekoek

 

Opstelling: 1 Rick Kalsbeek, 15 Berend Aalvanger ( 12 Arjan van Santen), 2 Richard van de Bosse, 3 Gerjan Koekoek, 4 Rick Wielink (5 Jari Jager), 6 Tom Wielink, 7 Chris Schutte, 8 Erwin Smale, 9 Richard Kats, 10 Dennis Tump, 11 Damian Kroezen (14 Marc Schutte).

 


Geplaatst op 13 oktober 2018
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign