SV Nieuw-Balinge WNBC
HOME
TEAMS
NIEUWS
AGENDA
MEER INFORMATIE
CONTACT
LID WORDEN

HOME / NIEUWS

Evenementen foto's

Club van 50

Open brief bestemd voor een ieder die de voetbalclub in ons dorp een warm hart toedragen en iets extra wil doen in financieel opzicht.

Een aantal voetballiefhebbers hebben het idee geopperd om een zogenaamde club van 50 op te richten om zo de voetbalvereniging een financieel steuntje in de rug te geven. Deze mensen hebben ondergetekende gevraagd om potentieel lid te worden en dit nieuws wereldkundig te maken, om zo tot een oprichtingsvergadering te komen.

Wat is de club van 50:

De 50 staat niet voor 50 leden maar de jaarlijkse inleg/bijdrage van € 50.

Wie kunnen lid worden:

Een ieder die club een warm hart toedraagt, lid of geen van de voetbalvereniging.

Wat is de intentie van de club van 50:

De intentie is de voetbalvereniging door alle geledingen heen te ondersteunen, dus geen supportersvereniging voor een 1e elftal.

Waar worden de gelden aan besteed:

In kort komt het hier op neer: de bedoeling is dat alle teams, maar ook het bestuur van vereniging, verzoeken kunnen indienen voor een tegemoetkoming voor hun plan(nen).

Organisatorisch:

De intentie is de club onder de paraplu van voetbalvereniging te laten operen, met een eigen bankrekening maar met volledig bevoegdheid om over deze gelden te kunnen beschikken. Hier moet nog worden overlegd worden gepleegd met het bestuur van de voetbalvereniging, een overleg datum is reeds gepland.

Bestuur/vergaderingen:

De intentie is dat de club 1 keer per jaar vergaderd om een beslissing te nemen over de ingediende verzoeken. Daarnaast zal er waarschijnlijk een kleine commissie moeten komen om de voorstellen een eerste beoordeling te geven en eventueel uit te diepen met de indiener(s), maar dat zijn zaken die in een oprichtingsvergaring aan de orde moeten komen.

Oprichtingsvergadering:

De oprichtingsvergadering is gepland op maandag 20 oktober 2014 in de kantine van de voetbalvereniging om 20.00 uur.
Op het moment van dit schrijven hebben zich de eerste 10 leden zich al aangemeld, een goed begin is het halve werk.

Namens de oprichters nodigen wij u graag uit voor deze oprichtingsvergadering. Ook als u niet naar de oprichtingsvergadering komt maar het idee spreekt u wel aan, u kunt natuurlijk altijd lid worden van de club van 50.

Namens de oprichters,

André Mol    


Geplaatst op 1 november 2014
© Copyright 2019, s.v. Nw-Balinge

CMS en website door TLN Webdesign